Ik zie je zitten

Ik zie je zitten

Ik zie je zitten

Het verhaal: Julia heeft een blinddate met Bram. Ze is niet altijd even handig tijdens een eerste date. Ze zal hem herkennen aan zijn rode trui. In het café wacht ze op een bericht van Bram. Als dat komt stapt ze vol goede moed op de jongen af met rode trui en telefoon. Gaat het nu wel goed?

.

Setfoto’s

Documenten

 

Scenario

Shotlist

 

 

Cast en Crew

Painthings

Painthings

Painthings

Het verhaal: Max wil graag naar de kunstacademie en volgt ter voorbereiding lessen bij meneer Derks, die deel uitmaakt in de toelatingscommissie. Max komt voor een dilemma te staan als hij getuige is van ontoelaatbaar gedrag van Derks bij leerling Thomas. Thomas is toevallig de broer van zijn vriendin Lena. Kiest hij voor zijn eigen kansen of volgt hij zijn geweten en daarmee zijn vriendin?

Making of

Cast en Crew

Perzik Wolken

Perzik Wolken

Perzik Wolken

Het verhaal: Ruby struggled met haar moeilijke en eenzame leven. Ze moet naar het dorp Santpoort-Zuid komen om haar zieke oma te verzorgen. Als echt stadsmens is het moeilijk voor haar om aan het dorpsleven te wennen. Ze leert een meisje kennen. Voor haar ontstaan er verwarrende gevoelens. Is dit een keerpunt in haar leven?

Cast en Crew